Friday, 10 February 2012

permulaan bersame kengkawan,,,,

hye,,,asslamualaikommmm,,,,,
kengkawan,,,, saye masih budak baru belajar,,,,, utk permulaan ni,,,saye perkenal kan serbe sedikit tentang diri saye,, <3



     ok,,, this is me,,,  my name Nor Aini Bt Abdul Rahman
masih belajar di UITM lendu,,,,hehehe


ini plk my beshprend kat uitm ue,,, dari kolej same2,,, same ke umah sewe,,,
kami kelas same2,,,makn same2,,tido pon same2 kekadang,,hehe
bella : yg shawl biru ue,,die ni giler sikir,,,hehe
pika : yg shawl singe ue pika,, die garang pon mcm singe ,, to die ok,,, senget


ni plk,,, yg berkace mate ue,,, kawan baru ,,,xla kawan baru da 4 sem da,, msti kenal an,,, die antare salh satu model artouk,,PHOTOGRAPHER TERKENAL,,
name die myra shira,,hehe find her!


hahahha ni saje je,,, sedappp,, makn kat SEOUL GARDEN,,,hahaha
nak la 2 kan,,hahhahaha 
ni mase utk ilang kan tension,,makn byk2 hahaha



eh lupe plk,,ni 'KAWAN LELAKI SAYE' 
hehe,,kami kenal dari form4,,dari skola teknik juasseh,,,cehhh,,bajet sweet,,,
name die hazim,,, seorang yg klaka sgt,,tp kekadang myakit kan ati,,anak bongsu,, MANJE,,
hahaha love him sometimes,,, but hate him sometimes,,haha 



hehehe,,,saje nak tambah2,,, ni msti ingat kat luar negare kan,,, sebenarnye ni dekatttttttt,,, 
ADE LARHHHH,,,FIND IT K??
sbnrnye ini atas permintaan adik saye yg giler ue,,, die kate saye xberani nak buat blog,,,
walaupon x reti,,,saye akan belajar,,huhu,,,
last smile from me,,, see u all again,,,
maaaf skali lg,,, SAYE BUDAK BARU BELAJAR YE,,,

5 comments:

  1. HAHAHA .. sape adek kau yang giler tu ek ?
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Nie dkat mlka x slap River cruise kot....


    Rsanya laaa....


    Hehehehe....Klau slah sorry yew akak....



    ~__^

    ReplyDelete
  3. salam budak baru belajar..hihi..thanks follow..i support u..keep on writing and sharing :p

    ReplyDelete