Friday, 24 February 2012

kawan ISTIMEWA punye befday!!!!!!

11 FERUARY 12
ari ni adalah hari lahir kawan ISTIMEWA saye,,hehehhe
name die ajid,,belajar di UM,,, Wooo pandaiiiii hehe
nak tgk org nye??????
JENG,,,JENG,,,JENG...


HAA?????????????ni la die,,,ajid!
nampak je pendek bile duduk,,tapi,,,,tgk ni ha,,,,?


makkk,,,,xtau la die ni keturunan ape,,, bapak tinggi an??
nampak sgt AQ NI PENDEK,,,
btw die ni romantik sgt,,cakp pelahan,, XPENAH TINGGI SUARE,,,
hehehe n die baekkk giler,,,
ni plk,,antare kawn yg bersame kami that day,,huhuhu


ni bella,,,kenal kan,, Nur  syabella fb die,,hehehe
die antare blogger gak,,,,
hehe,,,,


ni aweng,,,, tapi xtau name sebenar,,suare die sgt merdu n sedap,,,
die juge leh bertutur dalm bhase spanish,,,heheh
penah pergi luar negare,,woooooo


cube tgk muke die,,mgkin xpham bhase melayu kat screen 2 kot,,hahahaha


ni la kami,,,heheh sweet an,,,naseb bek membe aje,,hehe


konon2 ambik gamba depan2 nampak TINGGI,, 
SAMO YO HA,,hahaha


ni gamba bertige,,,sebab aweng ni segan plk,,hahaha
ha,,yg bwh ni sesngat sedappppppp,,YUMMY!


KANNNNNN??
da mkn2,,jenjalan,,penatttt,,,,,!


ni mase jenjalan,,DA NAK BALEK DA,,kemaen penat g,,tp kene sorok penat ue sebab utk beday boy
hahaha
fuhhh 2 la cerite kedue sye,,,JUMPE LG,,!

1 comment: