Sunday, 20 May 2012

cari barang kawen???

hari ni aq penat sgt..
perjalanan bermule dari shah alam,,,sampai ke nilai,,haha mcm2 aq carik,,
MCM AQ PLK YG KAWiN,,, 
nk tgk tmpt die???


ha ni slah sebuah kedai mcm style british,,, best kot,,
sorry la ambik gmba biase saje,,,

ni plk,,bunga2 mcm kat CAMERON HIGHLAND,,
suke sgt tmpt ue,,
kenangan terindah dekat sne,, 
hehe 



EXCITED SGT,,, PLESS,,,hahaha
best kan,, just kongsi2 kpd psgan yg baru ingin berkahwin,,da mcm promoter da,, 
ok la 2 saje,,, 


Friday, 9 March 2012

miss him,,,,

hari ni saye sgt rindukan si die,,,
sengaje mengimbau kembali kenangan bersame,, mgkin si die sudah bosan dgn sikap saye,
xmampu nak layan saye,,
ni saje menemani sye sepanjang mghadapi exam ni tanpa si die,,


hahaahah walau pon cinte bukan atas paras rupe,,, :(


my lovely bf! bf ker??itu dulu,,, :(


sgt rindu nak mcm dulu,,, maaf!


kenangan satu2 nye kat rumag si die,,


syg awk!


gemoknyeeee,,,


ni gamba plg latest,,, seronok bersame awk,,
mmuuahhh tok aw,,,
ni adisi khas utk awk syg,,, 
byeee


Tuesday, 28 February 2012

anugerah dekan,,,kat hotel???

kat sini,,,saye nak cite sikit,
pada hari tesebut saye ditemani body guard yg gagah perkasa..
KHAS UTK DINNER DBANKERS
xpenah2 kene make,,saye di make up oleh myra syira,,haha 
NAK TGKKKKK??


ni la hasil nukilan die kat muke saye yg sederhane ni,,hehehe
nak tgk body guard yg menceriakan suasane???



ni la,,dari kiri,,KARI,,AM,,SAYE,,PUYAK,,N JEYSEYYY,,
HAHAHAHA
blom smpat majlis habes kami da bergamba kat lua,,ishhh
  


ni jeysey,,,kemaen lg pose die,,


ni am,,, die ni antare membe plg baek,,walau pon die ni leleki,,die leh act as kawan perempuan yg baek,,
jgn salah pham,,die ni gagah au,,hahahah 
tambahan,,kacak orgnye,,, hahaha 


ni puyak,,hensem kan???sikit la,,,hahahaha
PUYAK AMBIK LA HENSEM KO 2,, hahaha


ni l,,sahabat2 lelaki yg ade,,hahahaha
kemaen bangge masing2,,hahaha


ni Cik Pian,,heheh salah sorang lecturer kat uitm,,hehhe 
k la,,2 saye dari sye,,HANYE CERITE SAHAJE,,, 
NAK BUAT PENGHARGAAN KPD KENGKAWAN,, 
BYEEEE




Friday, 24 February 2012

kawan ISTIMEWA punye befday!!!!!!

11 FERUARY 12
ari ni adalah hari lahir kawan ISTIMEWA saye,,hehehhe
name die ajid,,belajar di UM,,, Wooo pandaiiiii hehe
nak tgk org nye??????
JENG,,,JENG,,,JENG...


HAA?????????????ni la die,,,ajid!
nampak je pendek bile duduk,,tapi,,,,tgk ni ha,,,,?


makkk,,,,xtau la die ni keturunan ape,,, bapak tinggi an??
nampak sgt AQ NI PENDEK,,,
btw die ni romantik sgt,,cakp pelahan,, XPENAH TINGGI SUARE,,,
hehehe n die baekkk giler,,,
ni plk,,antare kawn yg bersame kami that day,,huhuhu


ni bella,,,kenal kan,, Nur  syabella fb die,,hehehe
die antare blogger gak,,,,
hehe,,,,


ni aweng,,,, tapi xtau name sebenar,,suare die sgt merdu n sedap,,,
die juge leh bertutur dalm bhase spanish,,,heheh
penah pergi luar negare,,woooooo


cube tgk muke die,,mgkin xpham bhase melayu kat screen 2 kot,,hahahaha


ni la kami,,,heheh sweet an,,,naseb bek membe aje,,hehe


konon2 ambik gamba depan2 nampak TINGGI,, 
SAMO YO HA,,hahaha


ni gamba bertige,,,sebab aweng ni segan plk,,hahaha
ha,,yg bwh ni sesngat sedappppppp,,YUMMY!


KANNNNNN??
da mkn2,,jenjalan,,penatttt,,,,,!


ni mase jenjalan,,DA NAK BALEK DA,,kemaen penat g,,tp kene sorok penat ue sebab utk beday boy
hahaha
fuhhh 2 la cerite kedue sye,,,JUMPE LG,,!

Friday, 10 February 2012

permulaan bersame kengkawan,,,,

hye,,,asslamualaikommmm,,,,,
kengkawan,,,, saye masih budak baru belajar,,,,, utk permulaan ni,,,saye perkenal kan serbe sedikit tentang diri saye,, <3



     ok,,, this is me,,,  my name Nor Aini Bt Abdul Rahman
masih belajar di UITM lendu,,,,hehehe


ini plk my beshprend kat uitm ue,,, dari kolej same2,,, same ke umah sewe,,,
kami kelas same2,,,makn same2,,tido pon same2 kekadang,,hehe
bella : yg shawl biru ue,,die ni giler sikir,,,hehe
pika : yg shawl singe ue pika,, die garang pon mcm singe ,, to die ok,,, senget


ni plk,,, yg berkace mate ue,,, kawan baru ,,,xla kawan baru da 4 sem da,, msti kenal an,,, die antare salh satu model artouk,,PHOTOGRAPHER TERKENAL,,
name die myra shira,,hehe find her!


hahahha ni saje je,,, sedappp,, makn kat SEOUL GARDEN,,,hahaha
nak la 2 kan,,hahhahaha 
ni mase utk ilang kan tension,,makn byk2 hahaha



eh lupe plk,,ni 'KAWAN LELAKI SAYE' 
hehe,,kami kenal dari form4,,dari skola teknik juasseh,,,cehhh,,bajet sweet,,,
name die hazim,,, seorang yg klaka sgt,,tp kekadang myakit kan ati,,anak bongsu,, MANJE,,
hahaha love him sometimes,,, but hate him sometimes,,haha 



hehehe,,,saje nak tambah2,,, ni msti ingat kat luar negare kan,,, sebenarnye ni dekatttttttt,,, 
ADE LARHHHH,,,FIND IT K??
sbnrnye ini atas permintaan adik saye yg giler ue,,, die kate saye xberani nak buat blog,,,
walaupon x reti,,,saye akan belajar,,huhu,,,
last smile from me,,, see u all again,,,
maaaf skali lg,,, SAYE BUDAK BARU BELAJAR YE,,,